Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

LogoS

5 sestavin, ki zagotavljajo mladosten videz po 30. letu, na naraven način

V zadnjih letih je vse kar je naravno, bio in eko postalo zelo popularno, tudi v anti-age kozmetiki. Velikokrat pa so oglasi zavajajoči, zato je dobro, da se podučiš o sestavinah kozmetike – predvsem o tem, katere so dejansko učinkovite.

Razkrij 5 čudežnih sestavin za mladosten videz

Vnesi svoje podatke in na tvoj email ti pošljem e-knjigo.

V e-knjigi boš odkrila:

✔️ 5 čudežnih sestavin za mladosten videz (naravnih, seveda)

✔️ 1 čudežno sestavino, ki jo ima pri vsej slovenski naravni kozmetiki samo Mayarula

✔️ BONUS: kodo za 15% popust pri Mayaruli

1 (8)

Darjino sporočilo zate

V zadnjih letih je vse kar je naravno, bio in eko postalo zelo popularno, tudi v anti-age kozmetiki. 

Sama sem goreča zagovornica uporabe naravne kozmetike, saj v pravilni kombinaciji sestavin in v zadostnih koncentracijah dokazano deluje, pri čemer pa zaradi koži lastnih sestavin stimulira obnovitvene procese v koži in le-te ne »zastruplja« z različnimi kemičnimi toksičnimi spojinami. 

Kot magistra farmacije sem leta razvoja in testiranja posvetila temu, da ustvarim unikatne formule izdelkov, ki vsebujejo optimalno kombinacijo preverjenih sestavin v takšnih koncentracijah, ki dejansko pomladijo kožo. V postopku prijave je tudi več patentov. Od vse slovenske kozmetike pa je prav moja znamka Mayarula edina kozmetična linija 8 izdelkov za celovito anti-age nego kože obraza z 2 certifikatoma, ki potrjujeta njen naraven izvor in učinkovitost.

Če te zanima katere so tiste najpomembnejše sestavine, ki ti bodo dejansko pomagale doseči mladosten videz na naraven način, spodaj vpiši svoje ime in e-mail, jaz pa ti razkrijem katerih je teh 5 čudežnih sestavinki ti bodo pomagale zasijati v vsej svoji lepoti.

Darja, ustanoviteljica podjetja Mayarula

Čestitke! Tvoja e-knjiga je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik.

V kolikor je v roku parih minut ne prejmeš, preveri še v mapi z neželeno pošto.