Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

delavnica

Ko sem ljubezen

V sodelovanju s coachinjo Nino Sterle te vabim na 3-urno delavnico, kjer boš spoznala kako priti v stik s sabo in aktivirati ljubezen do sebe.

Zase bi rekla, da sem raziskovalka življenja in umetnosti kako biti dobro v svoji koži. Najbolj od vsega pa bi se rada naučila kako biti zares v stiku s sabo in se imeti najlepše, ko sem sama s seboj. Čutiti ljubezen do sebe in se videti v vsem svojem sijaju. Takrat se čarovnija lahko začne. In takrat smo lahko tudi ljubezen do drugih.

.

Nina je prav tako strastna raziskovalka življenja, odlična coachinja in NLP mojstrica, zato bo poleg teorije, naše druženje obarvano v delavniške barve skozi različne vaje, tehnike in izmenjavo vtisov. Podale se bomo na pot odkrivanja sebe, česar se neizmerno veselim, zato bi te rada popeljala s sabo.

Na delavnici bomo odgovorile na naslednja vprašanja:

1. Kako dojemamo stik s seboj in kje smo na tem področju?

.

2. Kako priti v stik s seboj

.

3. Kako biti v zavedanju prisotnosti, tukaj in zdaj?

.

4. Kaj za vsako posameznico pomeni izraz ljubezni do sebe?

.

5. Kako sem lahko še bolj ljubezen?

.

6. Kakšno je takrat moje življenje?

Če se tudi ti to sprašuješ, pridi na zmenek s seboj. Dobesedno lahko na delavnico prideš kot na najboljši zmenek v svojem življenju.

Najboljši iz treh razlogov. Prvič zato, ker ni mogoče biti v boljši družbi kot svoji, ko se enkrat iskreno pokažeš sebi in si dovoliš samo biti. Drugič zato, ker ni bolj radostnega občutka od tistega, ko spoznaš nekaj novega o sebi. Vsako novo spoznanje o sebi dviguje tvojo vibracijo in te odpelje korak bližje k sebi. In tretjič zato, ker je samosprejemanje začetek edine večne romance v tvojem življenju.

Delavnica – Ko sem ljubezen - se bo odvila v torek, 24. 1. 2023 med 17. in 20.00 uro, v Ljubljani.

Na delavnici prejmeš neprecenljivo znanje in vodenje Nine, kakor tudi njen bon za 20 EUR za njen coaching. Od mene pa prejmeš Ritualni paketek – Meditacija, ki vsebuje ekološko razpršilo za prostor - Meditation time in košček svetega lesa v vrednosti 42,20 EUR. Razpršilo ti pomaga pripraviti prostor za meditacijo, duhovno prakso, ki predstavlja priložnost, da gremo v svojo globino in okrepimo povezavo s seboj. Podpre nas v trenutkih, ko se želimo umiriti in povezati sami s sabo. Za celostno podporo je priložena še palčka svetega lesa, ki so ga mnoga ljudstva uporabljala za duhovno in energijsko čiščenje in zdravljenje, ohranil se je tudi v sodobnih ritualih. Očisti namreč negativno energijo v našem domu in pomirja.

Nina Sterle (Ninin svet)

Certificirana ICF coachinja, NLP mojstrica, predana motivatorka in izvajalka komunikacijskih delavnic, drugačna prodajna trenerka, rojena angelska terapevtka, izjemna voditeljica postavitev družine in mistična mojstrica rituala hoje po žerjavici. Ja, vse to je Nina. V svojem svetu igra več različnih vlog, vsem pa je skupno, da skozi njih zasleduje ljubezen do življenja, raziskuje globine odnosov, povezuje optimistično realnost z brezmejno duhovnostjo, vedno znova odkriva moč komunikacije in podpira vse, ki jim je v življenju pomemben napredek v najrazličnejših barvah in oblikah. Njena prednost sta njena širina in globina ter njeni izjemni talenti.

Untitled-1-01

Pridruži se nama na izjemni delavnici!

Na delavnici se bomo družile in spoznale metode in tehnike, kako priti v stik s seboj, kako biti tukaj in zdaj. Kako smo lahko ljubezen in kako spustimo različne omejujoče vzorce in prepričanja. Pridi torej draga ženska na zmenek s seboj. Da ne boš mogla nikoli ničesar več izgubiti, saj boš našla sebe.

.

Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV.

.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. S prijavo pa le pohiti, število mest je omejeno. Delavnica bo v torek, 24. 1.2023, od 17.00 do 20.00 ure, na Tavčarjevi ulici 5, v centru Ljubljane. Ob prijavi prejmeš točna tehnična navodila. Cena delavnice je 80 € (vključuje DDV), mesto na delavnici si rezerviraš z nakazilom na priloženi TRR.

.

Se že veselim srečanja s tabo! Bodi dobro v svoji koži. Darja

obrazec

Prijava na delavnico