Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

delavnica

Naravni lifting obraza z guasho

V sodelovanju z Natašo Popov (Beauty Glow Inside-Out) te vabim na delavnico, kjer boš spoznala naravne načine pomlajevanja!

Sama sem zaprisežena k naravnim načinom pomlajevanja. Že pred leti sem spoznala jogo obraza in se prepričala o njenem delovanju, kasneje masažo obraza, kamor lahko vključimo tudi guasho. Guasha je kristalna masažna ploščica, ki z redno uporabo naredi obraz bolj sijoč in poudari našo naravno lepoto. Narejena je iz kristala roževca, ki je kristal lepote, mladosti in ljubezni. Pomladi našo kožo in zmanjša gubice. Poveča cirkulacijo krvi, elastičnost kože in proizvodnjo kolagena. Sprosti napetost na obrazu in obrazu da svežino.

.

Nataša je certificirana strokovnjakinja obrazne joge in kot jaz močno verjame v moč narave ter naravne tehnike.

Na delavnici ti bo Nataša razložila:

1. Prednosti guasha - masaže

.

2. Prednosti joge obraza

.

3. Razlika med masažo in jogo obraza

.

4. Sprostitvene tehnike (tapkanje, aktivacija akupresurnih točk primernih za to obdobje)

.

5. Predstavitev dveh izjemno koristnih vaj joge obraza

.

6. Pravilna uporaba guashe (aktivacija limfnega sistema, odpiranje poti ter na koncu lifting efekt masaže s pomočjo guashe).

Delavnica – Naravni lifting z guasho se bo odvila v sredo, 14. 12. 2022 med 17. in 19.00 uro, v Ljubljani.

Kot lahko vidiš je pripravila zelo obširen program, ki ga ne smeš zamuditi. Na delavnici bomo vse vaje preizkusile v praksi, zato te bo seveda čakala tudi guasha ploščica, ki jo boš po delavnici odnesla domov. Ja, prav si prebrala. Prav tako prejmeš mini pakiranje Vitaminskega oljnega seruma Mayarula, ki bo poskrbel, da bo kristalna ploščica lepo drsela po tvoji koži. Prejmeš tudi Natašino darilce in sicer kupon za 10% popust na njeno razvajanje in pa seveda marsikateri njen koristen nasvet.

Nataša Popov, Beauty Glow Inside – Out

Nataša je certificirana strokovnjakinja obrazne joge in je ustanoviteljica blagovne znamke Beauty Glow Inside – Out. Zagovarja, da če želimo čimdlje ohranjati svojo mladost, je pomembno, da se tega lotimo na celosten način. Predvsem pa na način, ki je prilagojen nam ženskam, da čimbolj polno lahko živimo svoj potencial in resnico. Pravi, da je obrazna joga prekrasna in izjemna tehnika, ki nam vrača življenje v obraz, telo, možgane, notranje žleze, notranje organe. Počasi in zagotovo dobivamo dostop do naše čiste esence.

guasha-01

Pridruži se nama na izjemni delavnici!

Na delavnici se bomo družile in spoznale metode za sijočo in zdravo kožo. In kot pravi Nataša: izkoristimo ta izjemen potencial in zasijmo vsaka v svojem najlepšem sijaju. Ko smo ženske med sabo povezane, ena v drugi vidimo podporo, osebno rast, takrat nikoli med sabo nismo več tekmice, temveč najboljše zaveznice in kreatorke svojega življenja.

.

Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV.

.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. S prijavo pa le pohiti, število mest je omejeno Delavnica bo v sredo, 14. 12.2022 od 17.00 do 19.00 ure na Tavčarjevi ulici 5, v centru Ljubljane. Ob prijavi prejmeš točna tehnična navodila. Cena delavnice je 44 € (vključuje DDV), mesto na delavnici si rezerviraš z nakazilom na priloženi TRR.

.

Se že veselim srečanja s tabo. Bodi dobro v svoji koži! Darja

obrazec

Prijava na delavnico