Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

delavnica

Prerojene v pomlad

V sodelovanju z Brigito Marentič (Pure vibration) te vabim na delavnico, kjer boš spoznala, kako delovati pomladi, da boš manj utrujena in izčrpana, si zvišala svojo vibracijo in uživala v pomladnih dneh. Kakšna hrana nas podpira in še mnogo več!

Odločila sem se, da bi se rada naučila več o tradicionalni kitajski medicini (TKM) in kaj predstavlja njenih 5 elementov. Vsak od teh elementov je povezan z določenim ciklom v naravi in nosi svoje značilnosti, ki jih lahko prenesemo v vse vidike našega življenja, tudi na naše zdravje in osebnost. Spomladi se prebuja naš element lesa in to je čas, ko smo prešle iz obdobja zimskega spanja v novo prebujanje ...

.

Brigita je specialistka TKM in naturopatinja in je zato odlična izbira, da nas popelje skozi to delavnico. Na delavnici bomo spoznale, kako sta TKM in naturopatija tesno povezani z naravo in njenimi cikli ter tako tudi s cikli človeka skozi 5 elementov, ki se ves čas prepletajo in tvorijo celovitost, tako zunaj nas kot v nas samih. Pogledali si bomo 5 elementov, Yin yang teorijo in energijsko plat TKM.

.

Teorija 5 elementov nam bo pokazala, kako ob upoštevanju ciklov narave ostanemo v sebi, v ravnovesju in ne delujemo proti sebi. Pomlad je sploh poseben čas, ko se narava ponovno prebuja, zato je tudi za nas pomembno, kako vstopamo v ta letni čas. Če smo ta čas v ravnovesju z naravo, smo v ravnovesju s seboj. Skozi 5 elementov bomo pogledali energijo pomladi, kako ostati v pravi energiji in se ne prepustiti »pomladni utrujenosti«, kako se lotiti razstrupljanja na pravilen način in kaj pomeni za nas, če imamo v sebi veliko energije lesa, torej enega od elementov, ki je povezan tudi s pomladjo.

Malo več časa bomo namenili razstrupljanju v tem času, in sicer:

1. Kako se pripraviti na detox?

.

2. Kaj pričakovati ob detoxu?

.

3. Prehrana in pijača – kaj da, naj ne

.

4. Orodja s katerimi si lahko še pomagamo pri detoxu

.

5. O delnem postu …

Delavnica – Prerojene v pomlad se bo odvila v četrtek, 23. 3. 2023 med 17. in 19.00 uro, v Ljubljani.

Kot lahko vidiš, je Brigita pripravila zelo obširen program, ki ga ne smeš zamuditi. Prejele boste tudi priročnik " Priprave na pomladni detox". Skupaj bomo naredile tudi nekaj energijskih vaj, ki nam bodo spomladi povrnile energijo in vitalnost. Ob upoštevanju načel TKM in naturopatije lahko ostanemo v harmoniji z naravo in ohranimo svoje ravnovesje za zdravo, srečno in harmonično življenje. Na začetku ti bom še sama povedala nekaj besed o negi kože spomladi in koristih pilinga ter pomembnosti čiščenja kože, zato sem se odločila, da ti za ta namen pripravim darilce – mini pakiranje čistilnega rituala, ki vključuje tako tonik kot čistilno mleko. Prejmeš tudi Brigitino darilce in sicer bon za 20 EUR za Celostno obravnavo po TKM, pa seveda marsikateri njen koristen nasvet.

Brigita Marentič, Pure vibration

Kot specialistka TKM in naturopatinja, svetovalka in coachinja za osebno preobrazbo in vračanje k sebi, transformacijo in duhovno rast ter strastna intuitivna energo-terapevtka pomaga številnim, da najdejo pot do ponovnega ravnovesja. Individualni in personalizirani pristop vam poda točno to, kar potrebujete za celostno obravnavo in ponovno vzpostavitev harmonije na vseh nivojih - ker nismo le telo, ampak veliko več. Dobrodošle, da si na njeni spletni strani www.pure-vibration.com preberete njene super blog prispevke. Poleg tega vse ženske vabi v brezplačno zaprto Fb skupino Sem luna, sem sonce, ki jim bo v podporo na vseh nivojih, ko bodo to potrebovale.

1676811124800

Pridruži se nama na izjemni delavnici!

Na delavnici se bomo družile in spoznale, da je pomladni čas idealen za razna razstrupljanja in kako je potrebno v tako početje “po pameti” ter kako je pomembno, da iz našega jedilnika odstranimo živila, ki zelo obremenjujejo celoten sistem. Naučile se bomo delovati v tem času celostno, tudi kako je pomembno, da smo vsak dan v stiku z naravo, ki nas spravlja v ravnovesje in umirja. Toplo vabljene, če si želite novega znanja in potrebujete več ravnovesja. Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. S prijavo pa le pohiti, število mest je omejeno. Delavnica bo v četrtek, 23. 3. 2023 od 17.00 do 19.00 ure na Tavčarjevi ulici 5, v centru Ljubljane. Ob prijavi prejmeš točna tehnična navodila. Cena delavnice je 44 € (vključuje DDV), mesto na delavnici si rezerviraš z nakazilom na priloženi TRR.

.

Se že veselim srečanja s tabo! Bodi dobro v svoji koži. Darja

obrazec

Prijava na delavnico