🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

delavnica

Sveti rituali energijskega čiščenja

Že dalj časa vem, da prostori, kjer se najpogosteje nahajamo, močno vplivajo na naše stanje duha.

Bremeni me kadar je v njih preveč navlake, saj ima ta »zataknjena« energija velik vpliv na moje razpoloženje in blokira mojo ustvarjalnost, me nekako v vseh pogledih življenja vleče navzdol. Pa si kljub temu ali pa si še vedno premalokrat vzamem čas, da bi hišo fizično očistila vseh stvari in naredila prostor v svojih omarah in predalih in jo na koncu še energijsko očistila. Ker pa je pomlad idealen letni čas, da kaj takega storimo (super bi bilo to storiti seveda vsak mesec), sem se odločila, da skupaj z Mihom, svojim sinom, organiziram delavnico na to temo. Miha, ki bo vodil delavnico, se že nekaj let ukvarja z energijami in nam bo z veseljem predal svoja znanja. Sama pa ti bom na koncu predstavila še najbolj uporabna eterična olja za čiščenje negativnih energij in odpravljanje slabih vibracij našega doma.

Spoznaj bogat program delavnice.

Energijska čistost našega energijskega polja, bivalnega ali delovnega okolja in predmetov, ki jih redno uporabljamo ali nam veliko pomenijo, je ključna za naše dobro počutje. Ko se prečistimo vseh nepodpornih energij, lahko v življenju lažje zadihamo in začutimo svoje bitje. V prvem delu delavnice ti Miha podrobno predstavi kadila, razpršila za prostor in druga energijska orodja, s katerimi si lahko pomagamo pri svetih ritualih energijskega čiščenja. Spoznaš kadilo Palo Santa, belega žajblja, kadilne smole, razpršila za prostor, kristale in svete predmete, ki so primerni za energijsko čiščenje. V drugem delu delavnice pa spoznaš svete rituale energijskega čiščenja energijskega polja, predmeta in prostora.

Rituali energijskega čiščenja energijskega polja

V nadaljevanju delavnice nas Miha skozi teorijo in prakso popelje v svete rituale energijskega čiščenja energijskega polja. Spoznaš, kako lahko svoje energijsko polje ali energijsko polje druge osebe ali živali energijsko očistiš s pomočjo kadil, razpršil, namer in duhovnih iniciacij.

Rituali energijskega čiščenja predmeta

Popelje nas še v svete rituale energijskega čiščenja predmeta. Energijska čistost predmetov je pomembna predvsem za predmete, ki jih redno uporabljajo ali pa nam veliko pomenijo – nakit, talismani, spominki, kristali … Spoznaš rituale energijskega čiščenje predmetov s pomočjo kadil, razpršil, namer in duhovnih iniciacij.

Rituali energijskega čiščenja prostora

Energijska čistost prostora je ključnega pomena za naše dobro počutje, pa naj bo to bivalni prostor, delovno okolje, prevozno sredstvo … Predstavi nam čutne rituale, ki energijsko očistijo prostor in vanj prinesejo svežo in podporno energijo. Dotaknemo se tudi zdravljenja prostora in povezovanja z bitjem prostora.

.

Za piko na i nam na delavnici predstavi še eno izmed tehnik odpiranja energijskih portalov, ki jih sicer uči izključno na delavnicah – Odpiranje energijskih portalov. To tehniko boš lahko uporabil-a za energijsko čiščenje energijskega polja, predmeta ali prostora.

Gradiva in bonusi delavnice

Priročnik v tiskani in digitalni obliki

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje svetih ritualov energijskega čiščenja. Po delavnici ti na tvoj elektronski naslov Miha pošlje tudi dostop do Portala duhovnih vsebin. To je spletno mesto, kjer so zbrane vsebine delavnic in spletnih programov. Tam te bo čakal priročnik še v digitalni obliki.

Zvočni posnetek meditacije – Energijska čistost

V spletnem programu, ki ti ostane tudi po delavnici boš našel-a tudi zvočni posnetek meditacije – Energijska čistost, ki jo lahko poslušaš, ko želiš energijsko prečistiti svoje energijsko polje, predmet ali prostor.

Darilni bon v vrednosti 10 €

Na delavnici prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko izkoristiš za storitve, ki jih Miha ponuja pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec in udeležbo na naslednjem dogodku. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice.

Kristal kamene strele

Kamena strela je en tak super kristal, ki poskrbi za čiščenje našega energijskega telesa in ustvarja energijsko zaščito.

Miha Itanimon Korošec, Dream Creator

Miha je medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbi za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Poslovanje podjetja Dream Creator je namreč usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Med drugim pa si Miha želi postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Miha Itanimon Korošec-01

Prepusti se svetim ritualom energijskega čiščenja!

Lepo vabljen-a na delavnico – Sveti rituali energijskega čiščenja, da te čarobne rituale v objem svojega doma povabiš tudi ti. Delavnica bo v torek, 25. 4. 2023 med 17. in 20. uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani.

.

Cena delavnice je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na priloženi TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno.

.

Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula, kot tudi vsa razpršila za prostor. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV. Prav tako bo po delavnici po akcijskih cenah možen nakup Mihovih svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, kristalne palice, ritualni paketki, intuitivni kristalni eliksir, kadila in kristali.

.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite novega znanja na področju energijskega čiščenja in se zavedate, da ko smo v pretočnem in svobodnem okolju, kjer energije krožijo, lahko tudi mi bolj kvalitetno zaživimo in uresničimo svoje želje. Darja

obrazec

Prijava na delavnico

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds