🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

No products in the cart.

No products in the cart.

Ustvarila sem kozmetično linijo z največjim trudom in ljubeznijo.

Moj namen je spodbuditi zavedanje žensk, kako pomembno je, kaj damo na svojo kožo oz. s čim jo negujemo. Ni vseeno, ali jo negujemo s kozmetiko, ki lahko vsebuje nevarne kemične sestavine, ali pa z naravno kozmetiko. Imejmo se rade in se razvajajmo z naravno kozmetiko Mayarula, ki je sestavljena iz hladno stiskanih rastlinskih olj, hidrolatov, rastlinskih ekstraktov, namesto sintetičnih parfumov pa vsebuje eterična olja. Za naravno pravim, da je živa kozmetika, saj uporablja sestavine iz narave ter se ujema s strukturo in delovanjem naše kože. Rezultat bo negovana, zdrava in hvaležna koža.

Moja namera je tudi, da uporabnice kozmetične linije Mayarula sodelujemo s to kozmetiko in da začnemo drugače dojemati sebe.

Da se v svoji koži dobro počutimo celostno, tako navzven, kot navznoter in da se vzljubimo take kot smo. Da se ob nežnem utiranju v kožo, povežemo same s seboj. Negovanje naj bo čuječe početje, ko vonjamo, se dotikamo, se čutimo in vedno bolj sprejemamo️.

Del mojega poslanstva je tudi dobrodelnost.

Zaradi Maye, ki mi je pokazala pot do moje strasti in poslanstva, sem vseskozi čutila veliko naklonjenost do Afrike. Zato prispevamo tamkajšnji skupnosti in pomagamo otrokom pri šolanju. Od vsakega prodanega izdelka kar 3% namenjamo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Iz srca sem hvaležna, da si del te zgodbe tudi ti.

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds