Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

Poglobljena meditacija DARILO OB NAKUPU

Če začnemo dan z meditacijo, lahko veliko bolje plujemo s tokom življenja.

Meditacija nam da priložnost, da resnično spoznamo svoj svet, se soočimo s svojimi občutki in stopimo v stik sami s seboj. Vodi nas do ljubezni in našega lastnega bistva, da odkrijemo sposobnosti, ki se jih morda še ne zavedamo.

Razpršilo za prostor Love Is In The Air

Mešanica eteričnih olj sandalovine, amirisa, pačulija, geranije, palmarose, ilanga in sladke pomaranče nam pomaga, da zaživimo v ljubezni, ki si jo zaslužimo. Subtilna cvetna dišava v prostor vnese veselje in harmonijo, ki ima čudovit vpliv na odnose in partnerstvo.

Meditacija: Prebujeno srce z Boginjo Kuan Jin

Naše srce je naš neskončen portal ljubezni, skozi katerega dostopamo do svoje izvorne moči, do svoje ljubezni in sočutja. Meditacija z Boginjo Kuan Jin nas popelje na duhovno potovanje do stanja enosti, ko smo lahko eno z vsem, kar obstaja. V tem stanju lahko prepoznamo ljubezen do sebe, do narave in ljubezen do ljudi, ki oblikujejo naše življenje.

Čas za meditacijo

Ob nakupu razpršila za prostor Love Is In The Air vam podarimo meditacijo Prebujeno srce z Boginjo Kuan Jin.

Razpršilo za prostor Meditation Time

Z močjo eteričnih olj pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke lahko dosežemo globoko meditacijsko stanje in odkrijemo svoj notranji mir. Dišavne esence pozitivno vplivajo na našo auro, umiritev uma in nas pripravijo na potovanje vase.

Meditacija: Aktivacija notranjega miru z Budo

Meditacija z Budo v nas prebudi zaupanje in globok notranji mir, ki nas vodita globlje v čutenje svojega bitja in v čutenje bitja ljubezni. Z Budo potujemo v svoje bistvo, naravnost v esenco duše, kjer začutimo ljubezen in stanje enosti. V tem stanju ne poznamo strahu, ne ločujemo na prav ali narobe, ampak sprejemamo in dovoljujemo izkušnje, predvsem pa ljubimo sebe in svet.

Čas za meditacijo

Ob nakupu razpršila za prostor Meditation Time vam podarimo meditacijo Aktivacija notranjega miru z Budo.