Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

Obred s svetim kakavom

Začuti svoje bitje

S svojim najstarejšim sinom Mihom te vabiva na obred s svetim kakavom!

Čutenje svojega bitja, zaupanje v življenjski tok in notranji mir so naravna stanja naše zavesti. Pa vendar se zaradi hitrega tempa življenja vse prevečkrat odmaknemo od našega naravnega stanja in pozabimo na pristen stik z našim bitjem. Z namenom, da se ponovno spomnimo tega, kdo v resnici smo in s kakšnim namenom prihajamo na ta planet, skupaj z mojim najstarejšim sinom Mihom prirejam dogodek, ki ga sestavlja več smiselno povezanih ritualov. Ti te nežno vrnejo v ponovni stik s tvojim bitjem in prebujajo spomine, kdo v resnici si.

.

Dogodek sva poimenovala Obred s svetim kakavom - Začuti svoje bitje. Zaradi bolezni sva dogodek prestavila iz četrtka na nedeljo, 11. 6. 2023, med 15. in 17.30 uro, v Ljubljani.

Kaj je ceremonialni kakav?

Ceremonialni kakav je posebna vrsta kakava, ki se od industrijskega kakava poleg načina pridelave razlikuje tudi v namenu s katerim, kakav zaužijemo. V svetem procesu priprave ceremonialnega kakava, pripravimo napitek, ki je bogat z vitamini in minerali in je polnega okusa. Ob zaužitju tega napitka se povežemo s spiritom kakava, ki odpira naše srce, prebuja ljubezen in zdravi. Tako se že tisočletja v starih kulturah uporablja v obredne namene - šamanske ceremonije, meditacije, zdravljenja in druge duhovne rituale.

Obred je zasnovan iz štirih smiselno povezanih ritualov

Skrupinska priprava ceremonialnega kakava

Še pred svetim ritualom priprave ceremonialnega kakava Miha s kadili in razpršili energijsko prečisti tvoje energijsko polje. Predstavi nam ceremonialni kakav in sveti ritual njegove priprave. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in skupni nameri, je čas za skupno pripravo ceremonialnega kakava. Sveti ritual priprave te bo ponesel v tvoj notranji svet in v tebi prebudil ljubezen, skozi katero boš lahko v nadaljevanju obreda potoval/a še globlje vase.

Obred s ceremonialnim kakavom

Nato se lahko prepustimo obredu s ceremonialnim kakavom. Miha te popelje v kanalizirano meditacijo, ki te poveže s tvojim bitjem in spiritom kakava. V svojem srcu začutiš namero, ki te z vsakim požirkom svetega kakava popelje še globlje v tvoj notranji svet ljubezni. Ceremonialni kakav bo odprl tvoje srce in v tebi prebudil globljo ljubezen, ki ti pomaga pozdraviti tvoje ranljivosti. Z nežnim objemom ljubezni nas uči, kako ljubiti sebe in svet.

Kanalizirana meditacija

Ko v svojem ritumu popiješ ceremonialni kakav te Miha s pomočjo kanalizirane meditacije popelje v še globlje dimenzije čutenja sebe. Kot medij za sporočila duhovnega vodstva se bo povezal duhovnimi bitji čiste ljubezni, ki v nas prebudijo globlji stik z našim bitjem. Meditacija ti pomaga potovati onkraj tvojih omejitev in strahov, v svetove moči, ljubezni in zaupanja.

Duhovna iniciacija ponovnega stika s tvojim bitjem

Ob koncu našega obreda pa nas čaka še duhovna iniciacija ponovnega stika s tvojim bitjem. Vsak udeleženec bo prejel individualno duhovno iniciacijo, kjer se skozi prečudovit lovilec sanj v tvoje srce zasidrajo novi prebujeni zapisi tvoje zavesti. Duhovna iniciacija je prav posebno doživetje, ki se močno dotakne tvojega bitja, zato lahko v tem delu v svojem telesu pričakuješ valovanje energije, mravljinčke, kurjo polt … Tvoje telo objame čista ljubezen, ki te popelje v tvoj notranji svet in v tebi prebuja spomine, kdo si in s kakšnim namenom prihajaš na ta planet.

Miha Itanimon Korošec, Dream Creator

Miha je medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbi za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Poslovanje podjetja Dream Creator je namreč usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Med drugim pa si Miha želi postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Miha Itanimon Korošec-01

Pridruži se nama na obredu s svetim kakavom in začuti svoje bitje!

Lepo vabljen-a na Obred s svetim kakavom - Začuti svoje bitje, ki bo v nedeljo, 11. 6. 2023, med 15. in 17.30 uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani.

.

Cena obreda je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na priloženi TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno na 8.

.

Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula, kot tudi vsa razpršila za prostor. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV. Prav tako bo po delavnici po akcijskih cenah možen nakup Mihovih svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki, intuitivni kristalni eliksir, kadila in kristali.

.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite še globlje začutiti svoje bitje! Darja

obrazec

Prijava na delavnico