🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

Zgodba, ki navdihuje

Moja zgodba

Dovolite mi, da se predstavim. Sem Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije.

V prvi vrsti sem ustvarjalka naravne pomlajevalne kozmetike (aktivne organske kozmetike za sijočo kožo in mladosten videz) oz. ustvarjalka izdelkov, ki te podprejo tako pri negi, kot tudi pri osebni rasti.   Že na fakulteti me je zanimalo področje fitoterapije. Kasneje tudi aromaterapija in nazadnje še naravna kozmetika. Ravno zaradi tega področja sem svojo varno službo v lekarni zamenjala za podjetništvo.

Z možem imava dva odrasla fanta, zadnja članica družine pa se nam je iz Afrike pridružila pred sedmimi leti.

Zaradi te čudovite temnopolte punčke, ki ima zelo suho kožo in še bolj suhe in posebne lase, sem se začela izobraževati na področju naravne kozmetike, saj sem jo želela negovati le z naravnimi izdelki. Skozi različne tečaje, tako v Sloveniji kot v tujini, sem se spoznala tudi z izdelki za nego svoje kože. Pri akreditirani šoli Formula Botanica sem pridobila certifikat iz organske anti-age nege kože.

Tako sem začela ustvarjati pomlajevalno kozmetično linijo za nego obraza zase.

S svojimi 51. leti želim uspešno kljubovati času, vendar na naraven način. Postopoma je nastala kozmetična linija, narejena z največjim trudom in ljubeznijo. Sama obožujem dotik in vonj narave na svoji koži, zato sem želela navdušiti tudi druge ženske (seveda je kozmetika primerna tudi za moške:)) za uporabo naravne kozmetike in jim ponuditi učinkovito naravno kozmetiko, da izrazijo svojo naravno lepoto. Ko se povežemo z naravo, se povežemo tudi sami s seboj in zasijemo. Moja vizija je, da se dobro počutimo v svoji koži celostno. Tako navzven kot navznoter. Da si z rituali nanosa vsak dan pobožamo našo dušo. Da se vzljubimo take kot smo in aktiviramo sebe v svet, zaradi česar smo tukaj.

Ime in logo podjetja

V imenu podjetja se skriva ime moje punčke Maye in olja marule.

Nov logotip podjetja predstavlja afriško drevo marula, ki je poleg smilja rdeča nit kozmetične linije. V njegovo deblo sta elegantno ujeta najina obraza.

Sestavine delujejo sinergistično in ustvarjajo zaključeno celoto!

Ključnega pomena je, da so kozmetično aktivne sestavine v izdelku prisotne v zadostni koncentraciji, kajti le tako po nanosu na kožo izražajo specifične kozmetične učinke. V ta namen je kozmetična linija Mayarula poleg certifikata Organic pridobila še certifikat CosmEthically Active, ki gradi koncept aktivne kozmetike, kar po domače pomeni, da deluje. Oba certifikata imata stroge kriterije, tako so sestavine kozmetične linije Mayarula resnično prijazne tudi do okolja in nanj nimajo neželenega učinka. Na tem mestu naj povem tudi, da so vsi izdelki brez sestavin živalskega izvora in so primerni tudi za vegane.

Moja večna ljubezen do smilja in olja marule.

V času šolanja aromaterapije, sem spoznala eterično olje smilja in se vanj zaljubila na prvi vonj. Pri spoznavanju naravne kozmetike pa me je najbolj pritegnilo olje marule – afriško olje s prijetnim oreščkastim vonjem in dobro vpojnostjo. Tako je bilo kmalu jasno, da bosta eterično olje smilja in rastlinsko olje marule postali rdeča nit moje kolekcije. Seveda so vključene tudi druge anti-age sestavine.  Vsebuje kombinacijo hidrolatov, hladno stiskanih rastlinskih olj, rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj ter moderne aktivne učinkovine. Vse sestavine so prilagojene potrebam zrele kože in so ustvarile obrazu prijazno in učinkovito kozmetiko.

Kolekcija je nastajala počasi, premišljeno in je plod večletnega sistematičnega dela, ki je ustvarilo zaokroženo celoto izdelkov.

Pod blagovno znamko Mayarula se skriva osem izdelkov za nego obraza in tri pomlajevalna olja za telo. Izdelki se med seboj lepo dopolnjujejo in celovito negujejo kožo. Na voljo so tudi paketi, ki so smiselno sestavljeni iz dveh ali treh izdelkov, npr. jutranji ali večerni ritual. Nazadnje sem dodala še paleto 6-tih skrbno izbranih ekoloških razpršil za prostor, ki združujejo eterična olja in kristale. Nastala so iz mojih lastnih potreb in sicer za tista področja, kjer bi si v določenih trenutkih želela več podpore. V izdelavi pa je tudi že kolekcija osebnih dišav, ki prav tako delujejo na izboljšanje našega počutja, da smo dobro, povezani s sabo in v svoji moči. 

  Od vsega začetka sem čutila, da želim uporabnicam ponuditi več, ne samo "gole" nege.

Sedaj, ko sem vse bolj duhovno prebujena, me tudi izdelki Mayarule vse bolj podpirajo. Vesela sem, da s svojimi izdelki pomagam mnogim do lepše kože, pa tudi do boljšega počutja. Ob redni uporabi skrbno izbrane sestavine z negovalnimi rituali ugodno vplivajo ne le na kožo, ampak tudi na naše počutje. Želim si, da se zaljubiš v moje izdelke in se ob tem zaljubiš tudi vase.  Hvala vsem, ki boste preizkusile izdelke podjetja Mayarula. Presrečna in počaščena bom, če vam bodo služili v njihovem polnem namenu. Z ljubeznijo, Darja

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds