VESELI DECEMBER: Uporabi kodo DECEMBER15 na lepotne rituale in darilna pakiranja 🌸

Razišči ponudbo

Trgovina

prednosti naših izdelkov

Izdelki, ki ljubeče pobožajo telo in duha ter dokazano pomlajujejo kožo!

kozmetika, ki se dotakne naše duše
aktivni rastlinski izvlečki, ki delujejo pomlajevalno
na koži ustvarja vidne spremembe
100% naravna kozmetika
Prazniki

Darilna pakiranja

vračilo embalaže

Podarim ti brezplačen izdelek po lastni izbiri

S PONOSOM

Prva aktivna organska kozmetika v Sloveniji.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design (Instagram Story) (800 × 800 px)
CERTIFIKAT

CosmEthically ACTIVE dokazuje učinkovitost izdelkov

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design (Instagram Story) (800 × 800 px) (1)
certifikat

Organic potrjuje ekološki izvor sestavin

Sestavine

Vrhunske sestavine, ki pobožajo tvojo dušo

Mayarulini izdelki vsebujejo vrhunske organske sestavine in so ročno izdelani v slovenskem laboratoriju. Vsebujejo skrbo izbrana, hladno stiskana olja, aktivne rastlinske izvlečke ter hidrolate, ki koži nudijo popolno nego, da ta postane mehkejša, sijoča in pomlajena.

Mnenja zadovoljnih strank

Zakaj ravno Mayarula? Ker sem poskusila že marsikaj in ker moja koža potrebuje še prav posebno pozornost in mi povzroča kar nekaj izzivov, sem se odločila zanjo in zaupala Darji, ki ustvarja resnično kvalitetne izdelke za kožo. Moja koža je zadovoljna in tako tudi jaz?

Špela

Z vašimi proizvodi sem izredno zadovoljna, so vse kar od proizvoda pričakujemo: kvalitetni, prijetnega vonja in elegantnega pakiranja.

Darja

Vse kar sem do zdaj poskusila mi je res krasno. Zelo mi odgovarja in koža je po uporabi zadovoljna:). Res sem vesela,da sem našla vašo linijo naravnih izdelkov za nego.

Nada

Zelo, zelo vesela, da sem odkrila to krasno, naravno kozmetiko. Vsak dan ob njeni uporabi se počutim kot, da se razvajam...vsa čutila, ne samo kožo. Res iskrene pohvale.

Nada

Btw tvoja kozmetika že po enem tednu uporabe dela čudeže. Res sem zadovoljna. :).

Doris

Mayarula me je začarala že od prvega trenutka, ko sem paketek dobila v roke - najprej z izjemno lično embalažo, nato s čarobnimi vonji, zaradi katerih sem kar naprej odpirala stekleničke 🙂 in nenazadnje z učinki. Sem zahtevna stranka, kar se kozmetike tiče, in sem uporabljala tudi precej drage kremice in druge preparate, ampak tega, kar je za mojo kožo naredila Mayarula, ni naredila nobena druga. Predvsem vlažilna krema je brez konkurence in tako navlažene in zadovoljne kože preprosto ne pomnim. Poklon za čudovite izdelke v katerih je čutiti naravo, strokovnost, ljubezen.

Marjetka

Izjemno kakovostna kozmetika, skrbno izbrane sestavine. Kozmetika, ki ima učinek.

Zdenka

Ko se negujem, čutim, da se me izdelki dotaknejo, kot da so dobri zame. Ko se namažem čutim obilje in dobro v življenju. Uau.

Katja

Prejela paket, mislim da skoraj vse že sporobala in dodala v dnevno rutino in noro zadovoljna. To hočem imeti za sebe in za stranke. Mehoba, nežnost, vonji, tekstura, embalaža, ...vse je popolno dovršeno in res dobro izbrano. Res hvala in 100% navdušena.

Tamara

Že pol leta uporabljam kolekcijo od Mayarula in moja koža je pri 50ih bolj na hranjena in sveža, kot pri tridesetih. Uporabljam Vlažilni serum, vlažilno dnevno kremo in olje vitaminski serum.Hvala za to kolekcijo.

Simona

Nazaj
naprej
Vsebine

Vse za lepšo kožo in boljše počutje

BLOG

Znanje o negi kože na enem mestu

NASVETI

Na voljo sem ti za brezplačen posvet

RITUALI

Duhovni rituali nanosa kozmetike