🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

delavnica

Naravno ličenje

V sodelovanju s profesionalno vizažistko Anjo Skok te vabim na delavnico, kjer boš spoznala ličenje z naravnimi izdelki!

Kot ustvarjalka ekološke pomlajevalne kozmetike, sem seveda zaprisežena tudi k uporabi naravnih ličil. Na delavnici bomo uporabljale samo naravne izdelke, ki nam pričarajo tudi tak izgled - nežen in neizumetničen. Tudi Anja prisega na subtilno ličenje. To je ličenje, ki poudari naravno žensko lepoto in je ustvarjen z občutkom in tankimi nanosi ličil. Se strinjam z Anjo, ki pravi, da nas tudi make up lahko opolnomoči. Ličila poudarijo naš notranji sijaj in tako le malce začinimo našo avtentično lepoto. Tako da uporabljajmo to krasno in kreativno orodje za izraz sebe in poudarjanje svoje unikatne lepote.

.

Anjina velika strast je raziskovanje ženske lepote, ki jo rada poudari na subtilen način in si za vsako od nas želi, da bi vedno lahko videle kakšne lepotice smo v resnici. Vsaka od nas. Zato sem hvaležna, da je za Mayarulo skreirala več kot odlično delavnico, kjer bomo uvodoma govorile zakaj se sploh ličimo. Preden se sploh lotimo ličenja in vseh zunanjih okraskov, moramo najprej poskrbeti zase, da bomo res dobro v sebi, zdrave, zadovoljne, v središču in v ravnovesju. Da bodo ličila na koncu le okras s katerim se bomo počutile še močnejše.

V nadaljevanju se bomo naučile:

1. Nega kože

- večerna nega in kako se učinkovito a nežno lotimo čiščenja ličil (zakaj je pomembno)

.

- jutranja nega oz. priprava kože na makeup (kako nega kože vpliva na obstojnost ličil).

2. Tekoča podlaga

- kako jo sploh izbrati in kaj so ključne točke pri pravi izbiri

.

- kako jo nanašati, da dosežete naraven, svež in neizumetničen videz (efekt "druga koža").

3. Kremno rdečilo

- zapostavljen produkt, ki je v resnici "must have"

.

- kako ga uporabljati in kam ga nanašati.

4. Fiksiranje ali obstojen makeup

- s čim lahko na nežen način fiksiramo tekočo podlago

.

- kako doseči obstojnost pri očeh (da se maskara in barvica ne preslikata na veko ali pod oči, da se senčila ne naberejo v gube…)

.

- kaj vse vpliva na obstojnost ličil.

5. Obrvi

- smernice za oblikovanje obrvi

.

- s čim in kako jih lahko poudarimo - brez da bi bilo opazno, da so obrvi dorisane.

6. Maskara

- kakšno maskaro/ščetko izbrati glede na to kakšne so naše trepalnice in oblika oči

.

-kako jo nanašati, da bodo trepalnice lepo razščesane, da dosežemo volumen in da se čim manj popackamo

.

- kako se lotiti popravkov, ko se nam ličenje z maskaro ponesreči.

7. Obroba oči

- kako na enostaven in hiter način obrobiti oči, da bodo bolj poudarjene.

8. Senčila

- enostavno senčenje za definiran videz in bolj odprt pogled

.

- kremna senčila - ja ali ne - katera so dobra, kako in kdaj jih uporabljati.

Anja je pripravila zelo obširen program, ki ga nikakor ne smeš zamuditi, če si ljubiteljica ličenja, pa tudi če še nisi.

Na delavnici nam bo prikazala subtilno ličenje na modelu, kjer nam bo profesionalne makeup tehnike "prevedla" v uporabne in enostavne tehnike za osebno rabo. Predstavila nam bo vpogled v nov koncept lepotičenja in odgovorila na vaša individualna vprašanja ter predala trike o nakupovanju naravnih ličil. Prejele boste tudi brošuro o subtilnem ličenju in seznam naravnih blagovnih znamk. Prav tako prejmeš mini pakiranje Cvetnega tonika z aloe vero in Vlažilno dnevno kremo, oboje seveda kozmetične linije Mayarula. Sploh, ker ta tonik in kremica predstavljata osnovno nego in odlično podlago vsakega make upa.

.

Delavnica – Naravno ličenje se bo odvila v četrtek, 15. 6. 2023 med 17. in 19.30 uro, v Ljubljani.

Anja Skok

Anja je profesionalna vizažistka in ena izmed njenih večjih strasti je raziskovanje ženske lepote. Le to rada poudari na subtilen način, ki upošteva naravne zakonitosti obraza, ženski karakter in njene vsakodnevne navade ter njene želje. Pravi, da je tudi na tem področju iskala ravnovesje (kot sicer v življenju), da je ugotovila kako in kje se srečata naša notranja in zunanja lepota. Ter kako lahko izkoristimo ličenje kot orodje, ki služi nam. Rada raziskuje in izkuša življenje ter venomer lovi ravnovesja. Med neotipljivim svetom in zemeljsko realnostjo. Kako v modernem, instant svetu živeti bolj okolju, živalim in ljudem prijazno.

anjaskok (13)

Pridruži se nama na izjemni delavnici (look & learn)!

Na delavnici se bomo po uvodnem delu, kjer bomo govorile o lepoti, ličenju in dobrem počutju, sprostile s kratko meditacijo na temo sprejemanje sebe/lepa sem. V praktičnem delu delavnice pa se bomo ob prikazu ličenja na modelu naučile novih tehnik naravnega ličenja (uporabljena bodo le naravna ličila). Dobile bomo usmeritev glede nakupovanja ličil – katera naravna ličila so dobra, kje jih kupiti, kako se odločiti katera ličila so ustrezna za nas, kako nakupovati bolj premišljeno in trajnostno ter druge pomembne stvari, ki jih pri nakupovanju ličil ne smemo pozabiti.

.

Na dogodku boš lahko testirala tudi vse izdelke kozmetične linije Mayarula. Če boš želela, jih boš lahko tudi kupila s super popustom v višini DDV.

.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. S prijavo pa le pohiti, število mest je omejeno. Delavnica bo v četrtek, 15. 6. 2023 od 17.00 do 19.30 ure na Tavčarjevi ulici 5, v centru Ljubljane. Ob prijavi prejmeš točna tehnična navodila. Cena delavnice je 44 € (vključuje DDV), mesto na delavnici si rezerviraš z nakazilom na priloženi TRR.

.

Se že veselim srečanja s tabo! Bodi dobro v svoji koži. Darja

obrazec

Prijava na delavnico

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds