🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

Rituali

Duhovni ritual nanosa

Pod blagovno znamko Mayarula se med drugimi skriva tudi 8 izdelkov za nego obraza in 3 pomlajevalna olja za telo.

Najprej se je rodila popolna certificirana kozmetika za nego obraza. Nato sem ustvarila še kolekcijo olj za telo in vsako od njih pooseblja določen namen. Pri posameznem izdelku ti predstavim kako določen izdelek vpliva name in kako ga jaz čutim. Vsaka od vas pa bo najbrž imela individualen pristop odkrivanja.

Kaj dela naše izdelke posebne in zakaj gre za duhovno kozmetiko?

V skrbno načrtovane in strukturirane recepture ter skrbno izbrane odlične naravne in ekološke sestavine, je integrirana zdravilna energija in zato ti uporaba teh izdelkov prinese tudi izjemno duhovno izkušnjo, če jim le dovoliš, da opravijo svoj namen. Ko z nežnimi gibi po obrazu in telesu na svojo kožo naneseš Mayaruline izdelke, dovoliš sebi poglobiti se vase. Ker si vzameš čas zase, si dovoliš spremembo notranjega sveta. Postaviš se v svoj sveti prostor, duhovni ritual, ki te v tistem trenutku vrne k sebi. In ker te vrne k sebi, te naredi bolj srečno in sijočo, kar opazijo tudi drugi.

Vse to podpre že tako premišljeno dodelane izdelke – najboljše možne sestave in sestavine, ki jih naši izdelki vsebujejo.

Izdelki so tako spoj vrhunskih sestavin, kakor tudi nosilci duhovnega rituala in energije, ki jo želim predati… Prebuditi ženske za svojo notranjo lepoto, za sprejemanje sebe, za čutenje ljubezni. Da se lahko vsaka ženska poglobi vase in vrne nazaj k sebi. Tako pride do novega prebujanja, novega rojstva znotraj, ki se pokaže v novemu rojstvu tudi navzven.

.

Moja namera je, da uporabnice kozmetične linije Mayarula sodelujejo s to kozmetiko in da začnejo drugače dojemati sebe. Da se ob nežnem utiranju v kožo povežejo s sabo. Seveda poleg negovanja bogatijo svoj stik z rednimi duhovnimi praksami, ki nas vračajo vase in povečujejo naše zavedanje ter moč.

Naj postane jutranja in večerna rutina s kozmetiko Mayarula zate duhovni ritual in ne zgolj negovanje kože.

Svet kozmetike Mayarula povezuje ženske, prebuja lepoto, prebuja čistost in duhovni stik s seboj, da lahko za nekaj trenutkov ljubeče izklopiš zunanji svet in se vrneš vase in v tem stanju zavesti obstajaš, ko vonjaš, ko se dotikaš, ko čutiš in zaznavaš to lepoto. V največjo veselje in čast mi bo, če ti lahko polepšam tiste prve jutranje in večerne trenutke.

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds