Odkrij 5 ključnih sestavin v kozmetiki za mladosten videz tudi po 30. letu. Klikni tukaj. 🌸

Akcija

Vračilo embalaže

Trajnostni pristopi so temelj poslovanja podjetja Mayarula.

Pri Mayaruli smo se že od samega začetka odločili, da bodo vsi kozmetični izdelki naravnega izvora, ker le ti vsebujejo koži lastne ali podobne sestavine, ki podprejo naravne procese kože. Poleg tega je naravna kozmetika varna, učinkovita in razgradljiva, kar dokazujeta tudi certifikata Organic in CosmEthically Active, ki postavljata kozmetično linijo na višji nivo. Rezultat je pomlajen videz in sijoča koža.

Z Mayarulinimi izdelki spremeniš svojo lepotno rutino v bolj "zeleno".

Njeni kozmetični pripravki spoštujejo tako tvojo kožo, kot tudi naravo in planet. Shranjena je v temno vijolično steklo vrhunske kakovosti, ki dokazano ohranja in varuje zdravilne lastnosti vsebine. Vesela in ponosna sem, da so naravnanost k trajnostnem pristopu opazili tudi pri reviji Elle, ki me je že od samega začetka delovanja podjetja prepoznala kot ustvarjalko, ki prispeva na področju trajnostnega pristopa.

Lepo povabljena, da postaneš uporabnica Mayarula kozmetike.

V nadaljnjo podporo trajnostnemu konceptu poslovanja, smo pri Mayaruli uvedli akcijo vračila embalaže, ki se je že kar lepo uveljavila. Za 10 vrnjenih praznih stekleničk ali lončkov katerekoli kolekcije podjetja Mayarula, si lahko izbereš brezplačen izdelek po lastni izbiri. Pošlji mi jih po pošti in pripiši za kateri izdelek narediva zamenjavo.