🌸Uporabi kodo NARAVA20 in pridobi 20% popusta na vsa velika razpršila za prostor🌸

Spoznaj razpršila za prostor

Če si v času, ki je pred nami tudi ti začutila, da bi izpraznila prepolne predale, pospravila vse kotičke stanovanja, ga osvežila, mu ponudila možnost, da zadiha, naj ti zaupam, da je to eden izmed čudovitih trenutkov, ko svojemu prostoru omogočaš odstraniti negativne energije, ga pripraviš na sprejemanje pozitivnih vibracij, s katerimi boš začutila več umirjenosti, lahkotnosti in boljšega počutja. Na tej točki bosta ti in tvoj dom pripravljena tudi na moje skrbno izbrane mešanice eteričnih olj iz linije razpršil za dom SPACE , s katerimi boš vse dobro, kar si vnesla v dom le še dodatno podkrepila.

 

Ko sem začela ustvarjati naravna razpršila za prostor, sem točno vedela, kakšna razpršila si oz. ti želim ponuditi. Vedela sem, da bom zate ustvarila kombinacije vonjev, ki te bodo podprli kjerkoli in kadarkoli. Vedela, da bodo skrbno izbranih naravnih, ekoloških sestavin v okolju prijazni embalaži. A najbolj me je osrečila misel na dejstvo, da so prijazni do tebe, narave in do vseh, ki niste ljubitelji sintetičnih dišav in ste na njih preobčutljivi.

Močno verjamem v to, da nam eterična olja lahko izboljšajo kakovost življenja.

Že vonj aromatičnih rastlin lahko v tebi vzbudi povezanost z naravnim svetom in se dotakne tvoje duše. V polnosti te povezujejo z naravo, katere del si tudi ti in imajo moč, da v tvojem telesu sprožijo proces samozdravljenja, okrepijo tvoj imunski sistem, te ščitijo pred virusi in bakterijami ter dvignejo vibracijo tvojega telesa/prostora…, skratka izboljšajo tvoje razpoloženje. Zato si želim, da si dovoliš, da  eterična olja nate delujejo holistično in zaobjamejo tebe kot človeka v celoti – fizično, čustveno, mentalno in duhovno.  Sprejmi jih na svojih poteh in jim dovoli, da  ti obarvajo in odišavijo življenje.

Tako sem v linijo razpršil za dom SPACE vložila veliko truda in časa. Skrbno sem izbrala mešanice eteričnih olj, ki sem jih dodatno obogatila s kristali, ki so zame prav posebno darilo narave. Kristali so živi, imajo svojo zavest in unikatno duhovno frekvenco. Tukaj so, da ti pomagajo, če si dovoliš z njimi sodelovati. Jim dovoliti, da te zaščitijo in sprejeti njihove zdravilne moči. Oddajajo prav posebne vibracije, ki so same po sebi zelo visoke in ti bodo pomagale dvigniti svojo vibracijo. Ker v sebi nosijo moč energijske podpore, ti priporočam, da jih vključiš v svoje življenje in se z njimi podpreš vedno, ko boš to začutila in potrebovala. 

V Mayarulinih izdelkih se kristali nahajajo v šestih različnih razpršilih, s katerimi boš harmonično in v ravnovesju podprla sebe in prostor, v katerem se nahajaš. S ponosom ti predstavljam tudi mini komplet razpršil v okolju prijaznem pakiranju preko katerega v potovalni velikosti spoznaš vsa razpršila in jih zaradi svoje priročne velikosti lahko vedno nosiš s sabo. Najdeš jih tudi v ritualnih paketkih, ki jih na spletni strani najdeš med darilnimi paketki. Da si boš lažje predstavljala, kje, kdaj in kako te bodo razpršila najbolje podprla, kako jih uporabiti, s tabo delim kratek opis vsakega razpršila, preko katerega boš našla popolno različico zase in za svoje potrebe.

 

Imaš občutek, da je tvoja duša ustvarjalna? Potem je razpršilo CREATIVITY SPARK popoln izbor zate.

Vonj te ponese med sveže note citrusov in mediterana (bosvelija, sivka, lovor, rožmarin, limona in mandarina). Pomaga ti dvigniti  kreativne, ustvarjalne vibracije in fokus. Sprošča, pomirja in dviguje tvoje pozitivno vzdušje. V prostor vnaša igrivost, veselje in navdih. Zmanjšuje stres, prizemljuje in umirja tvoje misli. Je popolna dišava za tvoj dom, pisarno, delovni prostor, delovne skupine, ki potrebujejo ustvarjalni zagon, kreativnost, fokus, delovno vnemo, umirjeno in prijetno počutje. V skrbno izbrani mešanici eteričnih olj so kristali: karneol (kreativnost), hematit (prizemljevanje) in modri kalcedon (umirjanje).

Si v obdobju, ko najbolj potrebuješ energijsko čiščenje in osvežitev doma? ENERGY CLEANSING je odlična alternativa klasičnim kadilom. 

V prostor boš vnesla čudovite note eteričnega olja bosvelije, mire, črne smreke, žajblja, brina in grenivke. Razpršilo ti bo pomagalo odstraniti negativne energije, slabe vibracije in v prostor vneslo pozitivno energijo, svežino in čistost prostora.  Je odlična dišava, če želiš energijsko prečistiti prostore in vanje privabiti pozitivne vibracije. Dodani kristali za dodatno podporo so kamena strela, črni turmalin (energijsko čiščenje, zaščita) in citrin (pozitivna energija, optimizem).

Trenutno občutiš veliko stresa in si želiš sprostitve? Zate sem pripravila razpršilo JUST RELAX.

Svež in lahkoten vonj razpršila te ponese med dišeče note eteričnega olja bosvelije, amirisa, rimske kamilice, geranije, mandarine in limone. Vonj ti bo pomagal, da se sprostiš, pomiriš, umiriš duha, um in misli. V prostor vnese sproščenost in umirjenost. Je prijetna kombinacija eteričnih olj, ki še posebej blagodejno vpliva na tvoje razpoloženje ob napornih, stresnih dnevih, podprta s kristali kamene strele (energijsko čiščenje, zaščita), morganita (pomiritev) in roževca (toplina, ljubezen, sreča).

Si želiš dvigniti vibracijo ljubezni do sebe in drugih? Zagotovo je LOVE IS IN THE AIR pravi izbor zate.

Omamni vonj kombinacije eteričnih olj sandalovine, amirisa, pačulija, geranije, palmarose, ilanga in sladke pomaranče ti bo pomagal ustvariti ljubeče okolje, v katerem boš lahko spodbudila pristno ljubezen do sebe in drugih. Vonj ti bo pomagal pomiriti čustva, te sprostil in vnesel v tvoje življenje veselje, harmoničnost in ljubeče vzdušje. Izjemna podpora v partnerskem odnosu, ljubezni, čutnosti, harmoniji in komunikaciji. Dodani kristali za podporo: roževec (toplina, ljubezen, sreča), angelit (pomirjujoča energija, prebuja varnost, ljubezen), mesečev kamen (pomirja, prebuja nežnost in ljubezen do sebe).

Rada meditiraš, izvajaš jogo, dejavnosti zaradi katerih se počutiš boljše? Vibracije v prostoru lahko obogatiš z razpršilom MEDITATION TIME.

Kombinacija eteričnih olj pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke spodbuja sproščeno ozračje za umirjeno in globoko meditacijsko vzdušje. Pomaga ti umiriti telo, duha, um in poskrbi za prijetno sprostitev. Odličen izbor, če se želiš še bolj globoko povezati sama s sabo v meditaciji in se začutiti v polni meri. Za dodatno podporo te razvajajo kristali kamene strele (energijsko čiščenje, zaščita), roževca (toplina, ljubezen, sreča) in ametista (odstranjevanje negativne energije, mir, ravnovesje).

Si želiš umirjeno pripravo na spanec? Naj ti pri tem pomaga razpršilo SWEET DREAMS.

Dišeče note naravnih eteričnih olj vetiverja, cedre, sivke, sladkega majarona, ilanga in sladke pomaranče ti pomagajo, da se boš pred spanjem lažje sprostila, umirila in pripravila na miren spanec. Kombinacija eteričnih olj in kristalov kamene strele (energijsko čiščenje, zaščita), ametista (odstranjevanje negativne energije, mir, ravnovesje) in angelita (pomirjujoča energija, prebuja varnost, ljubezen) poskrbijo za globok spanec in umirjene misli. 

Izbrano razpršilo, ki ga lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli, po potrebi poprši po prostoru in okoli sebe. 

Prepusti se vonjem in uživaj ob prijetnih občutkih.

Da ti bo brskanje med naravnimi dišavami Mayarula SPACE lažje, ti še enkrat prilagam povezavo (klik), kjer najdeš celotno kolekcijo.

Če boš kakšno dišavo še posebej začutila, se veselim tvojega odziva in mnenja. Če pa še vedno ne veš, katero kombinacijo izbrati, me pocukaj za rokav. Z veseljem ti pomagam in svetujem izbrati vonj, ki bo pozitivno vplival nate in na tvoje počutje. Piši mi na info@mayarula.si ali me pokliči na 031 824 830.  

Do prihodnjega zapisa ti maham s čudovito dišečimi pozdravi. 

1 Comment

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno e-knjigo.

This will close in 35 seconds